Regjimi i trafikut

Me 1 Shtator 2018 do ti hap dyrt  eventi i ardhshem  ,,Nacht der Lokalmatadoren“ te cillen e organizon dhe e udheheq  ,,Arnold BoxFit 4133“ Team.  Ky event do te mbahet ne Kultur dhe Sportzentrum (Kuspo) te Prattelit.

Sipas  parashikimeve ne kit mremje mundsia e parkingut dhe kommunikacionit rreth Sportzentrumit do te jet mjaft e ngarkuar dhe ne jemi munduar ti gjajm disa variante te mundshme per  me jau lehtsu drejtimin e parkingut.

Parkplatzat do te jan shum te kufizuar prandaj nese gjindeni rreth Basellit  mundsisht udhetoni me mjete transporti rrugore sepse lidhja direkt per ne Pratteln asht mjaft e mir.

Dhe per te gjith ju qe skeni mundsi te vini me mjete transporti rrugore ju ufrojm keto mundsi te kufizuara te parkingut:Verkehrsregime 'Nach der Lokalmatadoren'

  • Schulhaus Grossmatt (Schlossstrasse 36, 4133 Pratteln)
  • Sportanlage Hexmatt (Hexmattstrasse 7, 4133 Pratteln)
  • Schiessanlage Lachmatt Pratteln

Për sigurinë e banorëve dhe këti eventi dhe që gjithqka të kaloj siç duhet në këtë mbrëmje, do të jenë prezent edhe policia e BL te cilët do të marrin masa ligjore kundrejt automjeteve të cilat janë të parkuar në vende të ndaluara!

Ne rast mos rrespektimi, do të merren masa ndëshkuese për shoferët e automjeteve.

Ju faleminderit per mirekuptim!

Arnold BoxFit Team